Fredag // underholdning

Teater Pappenhejmer præsenterer:

SATANS SALTEDE RØVHUL

Nogle gange er det bare rigtig svært at være i live. Det er det for Anna, der netop er havnet i et kæmpestort røvhul. Heldigvis er hun ikke alene derinde, da der er plads til at huse hver femte dansker på et hvilket som helst tidspunkt. Anna begynder at søge hjælp hos de andre beboere. Hvorfor er hun overhovedet havnet der, og endnu vigtigere; hvordan kommer hun ud? Når hun det ikke inden ’deprimeteret’ ryger helt i top, er hun fanget der for evigt.

Stykket er en depressionskomedie, som gennem humor, musik og dans beskriver den mærkelige og absurde tilstand, en depression kan føles som. På en sjov og underholdende måde kommer vi tæt på en virkelighed, de fleste af os kan genkende enten fra os selv eller nogen, vi holder af.

”Hej.”
”Signifikant.”
”Hvad?”
”Det er dagens ord. Signifikant. Skal jeg vise dig rundt?”
”Ja tak.”
”Her har vi indgangen til røvhullet, men den har du allerede stiftet bekendtskab med. Receptionisten og Satan har du også allerede mødt.”
”Er han altid så..”
”Signifikant? Ja altid. Her har vi opholdsstuen med et komplet tekøkken med alt hvad hjertet begærer: kommunekaffe, tudekiks og frugtordning. Men kun et stykke pr. mand! Bananerne er altid de første der ryger, så du skal være hurtig.”

Satans Saltede Røvhul er skrevet og iscenesat af Teater Pappenhejmer og støttet af C.A.C Fonden, PUKK – Puljen til Ung Kunst og Kultur og “DATS – Dansk Amatør Teater Scenekunst”.