Miljøer

På Konnekt 2020 kan du opleve 5 spændende miljøer. Der vil være seminarer, koncerter og kreative tilbud, som undersøger årets tema på forskellig vis. Overvej hjemmefra, hvilke miljøer du skal holde særligt øje med på Konnekt.

Filosoffen

Her vil du blive mødt af forskellige oplæg med et bredt spektrum af temaer. Du kan blandt andet høre noget om organdonation, robotetik, porno og hvordan I skal forholde jer til, at der kommer et barn ind i jeres familie.

Debatøren

Et ordsprog lyder: ”Det er bedre at debattere et spørgsmål uden at finde løsningen, end at finde en løsning uden at debattere det. ” Det kan man jo også debattere! Det er dog ikke lige det spørgsmål, vi kommer til at møde i Debattøren, men derimod: Hvad er det gode liv? Har folkekirken en fremtid? Er børn en rettighed? Og er kønsskifte en god idé?

Den nysgerrige

Kender du ikke Gud så godt endnu? Eller har du bare lyst til at høre et kort oplæg og efterfølgende få lov til sammen med andre at snakke om tro og liv? Så besøg ”Den nysgerrige”. Vi vil blandt andet tale om: Hvorfor døde Jesus? Hvordan er man en rigtig kristen? Hvad kan vi bruge Gud til, og hvad er evangeliet?

Bibelnørden

Kan du lide at dykke ned i en bibeltekst og opdage nye nuancer af dem? Elsker du at få baggrundsviden om bibeltekstens samtid? Vil du gerne lære nogle hebraiske eller græske ord? Så er Bibelnørden stedet for dig. Her vil vi nemlig dykke ned i forskellige bibelske bøger og være lidt nørdede.

Fortælleren

Menneskers historier om deres liv kan gøre noget ved os. I Fortælleren i år møder du mennesker, som har forskellige oplevelser med Gud. Nogen har været i udlandet og er blevet inspireret, én har oplevet psykisk sygdom, og én er administrerende direktør. Kom og hør dem fortælle deres historie.

Udover disse fem miljøer vil der være forskellige aktiviteter rundt omkring på Konnekt. Det, der venter, er fx kreaværksted, low-key-lovsang, du kan spille spil med nye venner, og du kan også bare slappe af i den hyggelige café, hvor du kan møde Global Mission.