Fællessamlinger

Unframing God, siger du? Ja, det er temaet for årets Konnekt, altså det her med at slippe Gud fri af den boks, vi har det med at sætte ham i. Passer alt det, vi går og forestiller os om Gud egentlig? Og tør du give slip bare et øjeblik på det, du har troet så længe om Gud, mens vi opdager, om det stemmer på det, Gud selv siger om sig selv?

Hundredevis af unge kommer på Konnekt, og alle har nogle lidt hjemmestrikkede idéer om, hvordan Jesus er, uanset om vi tror på ham eller ej. Heldigvis! Det er ikke meningen, at alle skal opfatte ham ens efter Konnekt – overhovedet ikke! Men alle kan vente at opdage eller genopdage noget ved Gud, der ikke var så tydeligt, før man kom.


Leif Andersen // Tidligere rejsepræst i IM og lektor på Menighedsfakultetet i Aarhus med stor erfaring inden for forkyndelse, sjælesorg og samtidsanalyse.


Har du nogensinde tænkt over, hvorfor du tror det, du gør om Gud?Og har du fuldstændig styr på, hvordan Gud er – eller kan du også nogle gange blive lidt forvirret? For hvis Gud er så god, hvorfor er det så så svært at leve nogle gange? Og er det egentlig i strid med ham den kærlige far, vores ven, som altid går med os i tykt og tyndt?


Manuel Vigilius // Vice President, Group Communications i COWI. Øvet kommunikator med et relevant budskab. Har tidligere arbejdet intentionelt med gudsbilleder.


Nogle gange tænker vi med hjernen og af og til med hjertet. Men ofte tænker vi mest med følelserne, selv om vi godt ved, at de skifter. Hvordan du tænker på Jesus? Er han mest for dem, der synes, det føles rigtigt at tro på ham, eller kan man tro på Jesus, hvis man ikke kan mærke ham med følelserne? Hvis nu Jesus ikke lige passer så godt ind i hverdagen, og han faktisk føles lidt i vejen, er det så forkert? Og hvad betyder det?


Aleksander Asmussen // menighedsinspirator lovsangsleder og lærer.


Aleksander er lærer og har til daglig også titlen som menighedsinspirator og lovsangsleder. På Konnekt er det det sidstnævnte, han deler ud af, og det bliver fantastisk at synge til Gud sammen med Aleksander og resten af bandet!